Jaarcongres Voedselveiligheid

7 november 2019

Den Haag

Over Foodlog

Het Jaarcongres Voedselveiligheid wordt georganiseerd in samenwerking met Foodlog.

 

Foodlog is een onafhankelijk nieuws- en discussieplatform over voedsel en voeding. Foodlog wil een platform zijn waar mensen gezamenlijk het nieuws duiden, onzin ontzenuwen en de paden naar de toekomst ontdekken. Jaarlijks bereikt Foodlog 1,5 miljoen unieke bezoekers op de website, waar het een vaste bezoekerskern van 150.000 lezers heeft.

Foodlog reikt verder dan de website. Met cursussen, congressen en seminars kan Foodlog de discussie verder uitdiepen, gevestigde ordes aan de tand voelen en voorsorteren op toekomstige ontwikkelingen.
Sinds de start in 2005 heeft Foodlog een groot netwerk opgebouwd. Inmiddels werken ruim 500 professionals mee aan het aanreiken van nieuws en discussies. Het zijn wetenschappers, artsen, boeren, voedingsmiddelenmakers, journalisten, studenten, voedselveiligheidsspecialisten, retailers én kritische consumenten. Key-spelers die onze voeding maken en verkopen nodigt Foodlog uit om hun vraagstukken en twijfels met het publiek te delen. Dat doet Foodlog in volledige openbaarheid zodat vraag en aanbod samen kunnen bepalen wat ze samen willen.
 

Contact
Foodlog Redactie
Parallelweg West 15B
4104 AX Culemborg

Website: www.foodlog.nl
E-mail: redactie@foodlog.nl
Twitter: @foodlog_nl
Facebook: facebook.com/Foodlog.nl